enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C
PerşembeAz Bulutlu
21°C

Atığını Ayrıştır Puanları Kap

A+
A-
Atığını Ayrıştır Puanları Kap

“Sıfır Atık Projesi” kapsamında Kızılcahamam Belediyesi tarafından başlatılan çalışma çerçevesinde atığını ayrıştıran vatandaşlar, vatandaşların konteynere attıkları her atık karşılığında, sistem tarafından kartlarına puan yüklenecek. Vatandaşlar, anlaşmalı yerlere giderek kazandıkları puanlar karşılığında gıda alışverişi yapabilecek.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, “Proje kapsamında vatandaşlarımızın evsel atıklarından ayrıştırdığı ambalaj atıkları karşılığında geri dönüşüm kartlarına puan yüklenecek. Vatandaşlarımız, kazandığı puanlar ile belirlediğimiz yerlerden alışveriş yapabilecek. İlçemize ve ülke ekonomimize katkı sağlayacak Sıfır Atık Projesi kapsamında geri dönüşüm kartı uygulamasını başlattık. Burada kişinin adı soyadı ve kart numarası yazılacak. Proje kapsamında yapmış olduğu ayrıştırma sonucunda atık toplama merkezine ve standımıza attığı atık karşılığında kartını sisteme okutup puan kazanacak. Kazandığı puanlar ile belirlenen kurulan sistem sayesinde alışveriş yapacak. Vatandaşlarımız attığı atık kadar puan kazanacak. Getirilen geri dönüşüm atıklarının puanlama sistemi yapıldıktan sonra vatandaşlarımız, Kızılcahamam Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne gelerek buradan Sıfır Atık çeklerini alıp harcama yapılabilecek. Gıda Alışverişi, Pastane, Kırtasiye ve Kaplıcalarımızda Geçerlidir…” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.