enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

BAŞARILI PERSONELLERE ÖDÜL

30.10.2020
340
A+
A-
BAŞARILI PERSONELLERE ÖDÜL

Sincan Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK tarafından İşkur projesinde Milli Eğitime Bağlı okullarda görevli 3 güvenlik görevlisine başarı belgesi takdim etti.

Covid-19 tedbirleri çerçevesinde okullarda hassasiyetle görev yapan ve öğrenciler ile okul personelinin yaşanan süreçten olumsuz etkilenmesini en aza indirmek adına cansiperane görev yapan personellere başarı belgesi verildi.

Yunus Emre Mahalla Muhtarlığı’nda yapılan takdimde belgelerini alan güvenlik görevlilerinin memnuniyetleri gözlerinden okunuyordu. Güvenlik görevlileri; “bu başarı belgesi ile bizlere çalışma azmi ve şevki verilmiş oldu. Bizler zaten görevimizi layıkı ile yerine getiriyoruz, ancak bu şekilde taltif edilmek çok onur verici, Sayın Kaymakamımız Abdullah KÜÇÜK’e ve Yunus Emre Mahalle Muhtarımız Sayın Kazım TANER’e çok teşekkür ederiz…” dediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.