enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

Sincan’ın iki mahallesine ücretsiz internet

04.10.2020
209
A+
A-
Sincan’ın iki mahallesine ücretsiz internet

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan’ın iki mahallesine ücretsiz internet hizmeti sağladı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkentin kırsal mahalle ve köylerinde internet erişim sorunu yaşayan öğrenciler için başlatılan proje kapsamında Sincan’ın Çiçektepe ve Esenler mahallelerine internet hizmeti götürüldü.

Mahalle muhtarlıkları ile belirlenen noktalara kurulan internet ağı ile öğrenciler eğitim portallarına erişim sağlayabiliyor. Kullanılacak internet hizmet bedeli ise Büyükşehir Belediyesince karşılanacak. Mahalle sakinleri ile öğrenciler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a bu hizmetten dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.