enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

SİNCAN BELEDİYESİ SİNOP AYANCIK’A DESTEK

SİNCAN BELEDİYESİ SİNOP AYANCIK’A DESTEK

Sincan Belediyesi sel afetinden etkilenen kardeşlerinin yanında olmaya devam ediyor. Selden en çok etkilenen Kastamonu’ya 1 damperli kamyon, 1 lowbet, 1 hidrolik kepçe ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 500 gıda kolisi gönderen Sincan Belediyesi, Sinop Ayancık’a da destek için bir su tankeri ve 4 kişilik ekip gönderdi. Bölgeye ulaşan ekipler çalışmalara başladı.

Kastamonulu Vatandaşlardan Sincan Belediyesine Teşekkür

Kastamonu’da selin izlerini silmeye çalışan ekipler kapanan köy yollarını açılıyor, nerede bir ihtiyaç varsa oraya koşuyor. Sincan Belediyesinin çalışmaları vatandaşın da takdirini topluyor. Azdavay ilçesine bağlı Gümürtler Köyü’ndeki vatandaşlar çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sincan Belediye Başkanımıza buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

“Zor Şartlarda Hizmet Veriyorlar”

Gümürtler Köyü Muhtarı ise, “Ankara Sincan Belediyesinden afet bölgesine gelmiş olan ekipler burada zor şartlarda hizmet vermeye çalışıyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Sincan Belediye Başkanımız Murat Ercan Beye de vermiş olduğu katkılardan dolayı çok teşekkür eder, saygılar sunarız.” dedi.

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.