enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Beyhan SARI: “Tedbirlere Uyalım, Hayata Bağlanalım”

15.12.2020
3.795
A+
A-
Beyhan SARI: “Tedbirlere Uyalım, Hayata Bağlanalım”
Ankara ve Ankaralılar için gece gündüz demeden, kimin bir sorunu sıkıntısı var daima yanında olan Kızılcahamamlılar Derneği Genel Başkanı Beyhan SARI sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı.
“Değerli hemşehrilerim gönül dostlarım;
Bu günlerde ilimizde, ilçemizde, köylerimizde, özellikle yakın çevremizde, ailelerimizde, işyerlerimizde Coronavirüse yakalananlarda ve maalesef virüs nedeni ile hayatını kaybedenlerde ciddi artışlar görülmekte, virüse yakalanıp iyileşenlerde bile ilerleyen zamanda sıkıntılar çıkmakta ve vücudumuza vereceği hasarlar noktasında hala bilinmeyen pek çok soru işareti bulunmaktadır.
Bu kapsamda Devletimiz, Valiliklerimiz, Kaymakamlıklarımız, Belediyelerimiz ve kamu kurumlarımızca yapılan çalışmalar, alınan önlemler ve alınması gereken tedbirler kapsamında birey olarak üzerimize düşeni yapmak; kendimize, sevdiklerimize, sağlık çalışanlarımıza, ülkemize karşı vicdani sorumluluğumuzdur.
Lütfen biraz ziyaretlerimizi ve hareketliliğimizi azaltalım, kalabalık ortamlar yaratmayalım, kurallara uyalım daha kötü acılar ve mecburi zor tedbirlerle karşılaşmayalım. Tedbirlere uyarak hem kendimizi hem de sevdiklerimizi koruyalım. Bugün eski normallerimize mesafe koymazsak yarın sevdiklerimizle aramıza hiç kapanmayacak mesafeler girebilir.
”Maske, mesafe ve temizlik” ve diğer kurallara uymak vicdani sorumluluğumuzdur. Sağlığımızın ve sosyal hayatımızın güvencesi budur. Sevdiklerimizden uzak kalmamak için eski normallerimizle aramıza mesafe koyalım. Bu zamanda tedbir tercih değil bir mecburiyettir. Lütfen kurallara uyalım. Uymayanları uyaralım. Bu bir seferberlik anıdır. Birlik ve beraberlik içinde hepimiz üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Vefat edenlere Allahtan rahmet hastalarımıza acil şifalar diliyorum.”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.