enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C
PerşembeAz Bulutlu
21°C

Dolmuşta unutulan 27 bin lirayı sahibine ulaştırdı

20.09.2020
234
A+
A-
Dolmuşta unutulan 27 bin lirayı sahibine ulaştırdı

Çantanın içinde para dolu olduğunu görünce son durağa gelerek parayı saydıran Akgül, çantayı tutanakla durak başkanına verdi. Taksiyle hemen son durağa gelen yolcu ise bilgileri teyit edildikten sonra içinde 27 bin TL bulunan çantasını teslim aldı. Yolcunun kendisine teşekkür etmemesi nedeniyle kırıldığını belirten Akgül, “Biz insanlık vazifemizi yaptık” dedi.

Akgül’ü ödüllendiren ve tebrik eden Sincan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsa Yalçın da “Kendisi gibi bir çalışma arkadaşımız olduğu için gurur duyduk” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.