enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

SİNCAN BELEDİYESPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDA TUR ATLADI

SİNCAN BELEDİYESPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDA TUR ATLADI

HABER06 SPOR / HAKAN ARSLAN – Türkiye Kupası ön eleme maçında Yozgat Belediyesi Bozokspor ile karşı karşıya gelen Sincan Belediyespor maçın kazananı oldu ve adını bir üst tura yazdırdı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Belediyespor’un galibiyet sevincine ortak olarak takımı tebrik etti.

Tarihinde ilk defa Ziraat Türkiye Kupası’na alınan Sincan Belediyespor ilk maçında sahasında Yozgat Belediyesi Bozokspor’ u konuk etti. Mücadele seviyesi çok yüksek geçen maçta 90 dakika 0-0 sona erdi. Uzatmalara giden maçta 99. dakikada Yozgat takımı 1-0 öne geçti. Rakibinin golüne hızlı bir şekilde karşılık veren Sincan Belediyespor 103.dakikada Canberk Özçakır’ ın attığı golle 1-1’lik eşitliği sağladı.

Ataklarını hızlandıran Sincan takımı maçın 120+1. dakikasında Batuhan Kazan’ın kafasından bulduğu golle müsabakayı 2-1 kazandı ve bir üst tura yükseldi. 19 Eylül 11:00′ de Riva’ da çekilecek kurada bu turdaki rakibi belli olacak olan Sincan Belediyespor müsabaka hazırlıklarına bu akşam yapacağı antrenmanla başlayacak.

BAŞKAN ERCAN DA SEVİNCE ORTAK OLDU

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Belediyespor’un başarısını tebrik ederken takımı “İlk kez Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında sahaya çıkarak, galibiyet kazanan Sincan Belediyespor’umuzu tebrik ediyorum. Kaplanlarımızla adım adım Şampiyonluğa” mesajı ile kutladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.