enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

MURAT ERCAN’DAN VEFA

MURAT ERCAN’DAN VEFA

Müzik hayatına Sincan’lı Oğuz adıyla giren Oğuz YILMAZ kısa süre içerisinde tüm dünyada çalınır ve dinlenilir hale gelerek Sincan’ın ismini de her platformda duyurdu. Sincanlı Oğuz YILMAZ bir Ankara sevdalısıydı. Ankara’daki bütün festivallerde, eğlence yerlerinde ücreti hiçbirşekilde gözetmeksizin sırf Ankaralıların gönlünde taht kurmak için gece gündüz demeden Ankara’yı ve dünyayı oynatan adam geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrıldı.

Oğuz YILMAZ’ı sevenler sosyal medyadan ve cenazesinde bulundu. Oğuz YILMAZ’ı yakından tanıyan sanatçı dostları ise Ankara’nın ilçe belediyelerinden Oğuz YILMAZ isminin cadde, sokak, kültür merkezleri ve spor salonlarında yaşatılması için sosyal medya aracılığıyla ilçe belediye başkanlarını göreve davet ettiler. Bu bağlamda Sincan’ın sevilen ve başarılı Belediye Başkanı Murat ERCAN da Oğuz YILMAZ’ın ailesini ziyaret ederek üzüntülerini dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.