enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Başkan Erdoğan’dan KYK borçları müjdesi! Kabine Toplantısını işaret etti

Başkan Erdoğan’dan KYK borçları müjdesi! Kabine Toplantısını işaret etti

Son dakika açıklamasında bulunan Başkan Recep Tayyip Erdoğan gençlere KYK müjdesi verdi. Saraçhane’deki 15 Temmuz anma programında konuşan Başkan Erdoğan “İlk Kabine Toplantımızdan sonra bu konuyla ilgili açıklama yapacağız. Gençlerimizi faize kurban etmeyiz. Enflasyona kurban etmeyiz” dedi. Son dakika haberleri… Başkan Recep Tayyip Erdoğan gençlere KYK müjdesi verdi. İstanbul Saraçhane’deki 15 Temmuz anma programında konuşan Başkan Erdoğan, KYK müjdesi için de ilk Kabine Toplantısını işaret etti.

“İLK KABİNE TOPLANTISI SONRASINDA AÇIKLANACAK”

Başkan Erdoğan şu ifadeleri kullandı: İlk Kabine Toplantımızdan sonra bu konuyla ilgili açıklama yapacağız. Gençlerimizi faize kurban etmeyiz. Enflasyona kurban etmeyiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.