enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

400 Kişilik Dev Ekip Başak’ta

400 Kişilik Dev Ekip Başak’ta

Mamak Belediyesi’nin belediyenin tüm hizmet birimleri ile uygulamaya koyduğu ‘Tam Kadro Sokaktayız’ uygulamasının bu haftaki adresi Başak Mahallesi oldu. Temizlik İşleri’nden Fen İşleri Müdürlüğü’ne, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerine 400 personelden oluşan ekipler, mahalleyi bir uçtan diğer uca hem temizledi, hem de yolların bakımından park bakımına, çöp konteynerlerinin ilaçlanmasına kadar birçok hizmeti bir anda gerçekleştirdi. Sokak sokak, cadde cadde dip köşe temizlik uygulamasının yapıldığı kapsamlı çalışmada, bu proje için özel olarak kurulan genel temizlik ekibi, arasöz, konteynır tamir ve boyama, kamyon, kepçe, süpürge ve hijyen araçları hazır bulundu.

Tüm mahallelerde sürecek

Şehri daha yaşanabilir kılmak ve tertemiz bir Mamak oluşturmak için tüm ekipleriyle sahada olduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “ İlçemizin daha temiz olması için ekiplerimiz aralıksız bir şekilde, tüm cadde ve sokakları temizliyor. Özellikle pandemi sürecinde vatandaşlarımıza daha sağlıklı bir yaşam alanı sunmak için Mamak’ımızın her noktasında detaylı temizliğimizi gerçekleştirdik. Rutin çalışmalarımız dışında ‘Tam Kadro Sokaktayız’ uygulamamız ile yapılan bu çalışmalara da önem veriyoruz. Kapsamlı ekibimiz ve detaylı temizlik araçlarımız ile çevre temizliği konusunda çalışmalarımızı bütün mahallelerimizde sürdüreceğiz. Gayretli çalışmalarından dolayı ekiplerimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.