enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

Şefkat Eli Projesi Devam Ediyor

Şefkat Eli Projesi Devam Ediyor

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri Şefkat Eli Projesi kapsamında ihtiyaçlarını kendi başlarına karşılayamayan vatandaşların evde bakım hizmetlerini üstlenerek ev temizliği, kişisel bakım ve sosyal yardım anlamında tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Beypazarı’nda ihtiyaç sahibi ailelerin sıkıntılarına çözüm bulan Beypazarı Belediye Başkanlığı Şefkat Eli Projesi ile ilçe genelinde sorunlu ailelere yardımlarını sürdürüyor. Vatandaşlar uygulamadan oldukça memnun. Soğuk kış günlerinde sıcak bir yardım eli ile vatandaşlarına dokunan Beypazarı Belediyesi yaptığı çalışmalar ile takdir topluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.