enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

BU GENÇLİK NEREYE GİDİYOR

30.09.2020
337
A+
A-
BU GENÇLİK NEREYE GİDİYOR
Müslüman Türk Milletinin ve devletinin en önemli gücünü oluşturan Türk gençliği nereye gidiyor. Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Cemal SATILMIŞ bu konuyu sosyal medyada gündeme taşıdı. Vatandaşlardan çığ gibi destek geldi.
Toplumun büyük bir kesiminde huzursuzluk uyandıran ancak bir türlü düzeltilemeyen televizyon dizileri ve gençliğin durumu ile ilgili Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Cemal SATILMIŞ sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı.
“Devletimizin şu tv deki dizilere acil el atması gerekmektedir..
Parkları geziyorum;
3-4 genç çardağa oturmuşlar, küfürlü konuşmalar, ellerinde Tesbih, oturmaları oturmaya benzemeyen konuşmaları, Türk gençliğine yakışmayan, uyarmamıza bile ; “hayırdır dayı” gibi külhanbeyi tavırla cevap veren bu nesil bu hale nasıl geldi…
Kendilerini çakır,Polat Alemdar, çukur dizisi oyunlarına özendiren bu gençliğimize acil el atılmalıdır…”
Başkan Yardımcısı sosyal medya hesabında bu mesajı paylaşmasının ardından takipçileri ve vatandaşlar tarafından çok sayıda beğeni ve yorum alarak kanayan yaraya çözüm bulunmasını istediler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.