enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Demirel: “Yeni Kupalar Bekliyorum”

Demirel: “Yeni Kupalar Bekliyorum”

Bitlis’in Ahlat ilçesinde Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu tarafından düzenlenen Ampute Futbol Türkiye Kupasını kazanan Etimesgut Belediyespor Ampute Futbol takımı futbolcu ve teknik ekibi Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demireli ziyaret ettiler. Takım Kaptanı Şehmus Erdinç şampiyonluk kupasını Demirele takdim ederek, katkı ve destekleri için teşekkür etti, yeni kupaların da sözünü verdi. Ziyarette Etimesgut Belediyespor Ampute Futbol Takımı Kulübü Başkanı ve belediye başkan yardımcısı Alaattin Sonat ta yer aldı.

DEMİREL: YENİ KUPALAR BEKLİYORUM
Başkan Demirel, kulüp yönetimini, teknik ekibi ve futbolcuları başarılarından dolayı
kutlayarak, "Ahlattan Türkiye Kupası ile dönmeniz bizleri çok mutlu etti. Hepinizi yürekten tebrik ediyorum. İnşallah bu sezon mücadele edeceğiniz süper ligden de şampiyonluk bekliyorum. Etimesgut Belediyesi olarak hangi alanda mücadele ediyorsak mutlaka hedefimiz başarıdır. Sporda da kültür ve sanatta da bu böyledir. Biz hedefleri olan, başarı çıtası çok yukarılarda olan bir belediyeyiz. Ampute futbol takımızın da bu başarısı gögsümüzü kabarttı, gelecek lig için ve katılacağı turnuvalar için de umut verdi; dedi.
Demirel, ampute mili takımının 11 futbolcusunun Etimesgut Belediyesi futbolcularından oluştuğunu da hatırlatarak; Takımızın başarısı milli takımımızın uluslararası turnuvalarda başarısını da önemli ölçüde etkileyecektir. Bu yönüyle de ampute takımızın her başarısını çok önemsiyoruz; değerlendirmesinde bulundu.
TESİSLEŞME BAŞARI GETİRDİ
Spordaki başarıda tesisleşmenin rolüne işaret ede Başkan Demirel, ampute futbol takımı için Türkiyenin en kapsamlı yerleşkesi olan Devlet Bahçeli Aile Yaşam Eğitim ve Spor Merkezinde çalışma alanı oluşturduklarını ve bu tesisin kulübün başarısını daha da arttırdığını söyledi.
Etimesgut Belediyespor Ampute Futbol Takımı, kupanın yarı inal maçında Pendik
Belediyesini 5-0, finalde de Şahinbey Belediyesporu hükmen 3-0 yenerek Türkiye Kupasının sahibi olmuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.