enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Challenge Kupasında Tur Aşkına

15.10.2020
198
A+
A-
Challenge Kupasında Tur Aşkına

Halkbank, ilk karşılaşmada deplasmanda 3-0 mağlup ettiği Avusturya’nın UVC
Holding Graz ekibini konuk edeceği müsabaka, Başkent Voleybol Salonunda oynanacak ve saat 17:30’da başlayacak. Karılaşmanın baş hakemi Azerbaycan’dan Zaur Hajiyev, Yardımcısı Rusya’dan Alexander Tubylov. Bu sezon Avrupa’da oynadığı üç karşılaşmada set vermeyen Halkbank’ta hedef Graz’ı Ankara’da da mağlup edip 1/16 turuna yükselmek.


Milli orta oyuncu Hakkı Çapkınoğlu karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çapkınoğlu, müsabakaya Türkiye ve Halkbank’ı temsil etme bilinci ile çıkacaklarını söyledi. Yetenekli oyuncu, “Tüm rakiplerimize olduğu gibi Graz’a da duyuyoruz. Bu saygıya binaen ve turu geçmek adına çok iyi hazırlandık. Ankara’da da kazanarak turu geçmeyi amaçlıyoruz. Ama Halkbank’ın gözü her zaman yukarılarda olduğundan, bizim de hedefimiz final ve bu finali kazanmak” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.