enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

ÇORUM ŞEHİDİNİ EBEDİYETE UĞURLADI

ÇORUM ŞEHİDİNİ EBEDİYETE UĞURLADI

HATAY’DA ENKAZ ALTINDA KALARAK ŞEHİT DÜŞEN PİYADE ÜSTEĞMEN ABDÜLKADİR ŞEN TOPRAĞA VERİLDİ. ŞEHİT ÜSTEĞMEN 2,5 AY SONRA BABA OLACAKTI
SİLAH ARKADAŞLARI ŞEHİT ÜSTEĞMENİ ÜSTEYMENİ YALNIZ BIRAKMADI.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma yol açan depremde Çorumlu Piyade Üsteğmen Abdülkadir Şen Hatay’da enkaz altında kalarak şehit düştü. Şehit Abdülkadir Şen’in naaşıÇorum’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Şehit eşinin hamile olduğu ve 2,5 ay sonra doğum yapacağı öğrenildi.

Suriye’de görev yerine gitmek üzere Hatay Kırıkhan’da son gecesini geçiren Piyade Üsteğmen Abdülkadir Şen’i deprem, konakladığı öğretmen evinde uykusunda yakaladı. Sarsıntı o kadar şiddetliydi ki bina 15 saniye içinde yerle bir oldu. Enkaz altında kalan şehit üsteğmenin cenazesine ulaşıldı.
Çorumlu şehit Piyade Üsteğmen Abdülkadir Şen’in acı haberi memleketi Çorum’a ulaştı.

Cenaze Namazını İmam Olan Babası Rıfat Şen Kıldırdı
Şehit için Çorum Akşemseddin Camiinde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Üsteğmen Şen’in cenaze namazını imam olan babası Rıfat Şen kıldırdı. Acılı babanın güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Cenaze törenine Vali Vekili Tamer Orhan, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim AŞGIN, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Uzunoğlu, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şen’in naaşı öğle namazına müteakip Çiftlik Mezarlığında toprağa verildi.
Doğmamış Bebeğini Göremedi Şehit üsteğmen kısa süre sonra baba olacaktı. Şehit eşinin hamile olduğu ve 2,5 ay sonra doğum yapacağı öğrenildi.

Sincan Belediyesi Basın Müdürü Selim Eser’in de Dayısının oğlu Abdulkadir Şen’e Allahım’dan rahmet, kederli ailesine HABER06 GAZETESİ ve HAKAN ARSLAN olarak başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.