enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

COŞKUN ÜNAL’IN ACI GÜNÜ

COŞKUN ÜNAL’IN ACI GÜNÜ

Kızılcahamam Eski Belediye Başkanları’ndan ve İYİ Parti Kızılcahamam Kurucu İlçe Başkanı Coşkun ÜNAL’ın babası Durali ÜNAL vefaat etti.

Durali ÜNAL’IN cenaze namazı Kızılcahamam Merkez Camiide kılınan cenaze namazının ardından Akçakese Köyü Mezarlığında defnedildi. Cenaze namazına siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri ile Kızılcahamamlı vatandaşlar katıldı.

Biz de Haber06 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan ARSLAN adına kıymetli hemşehrimiz ve değerli belediye başkanımızın babasına Allahtan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.