enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

CUMHURİYET’İN YILDIZ KIZLARINDAN İLK GALİBİYET

CUMHURİYET’İN YILDIZ KIZLARINDAN İLK GALİBİYET

Türkiye Voleybol Federasyonu Ankara Voleybol İl Temsilciliği tarafından organizasyonu devem eden Yıldız Kızlar Voleybol Ligi’nde Cumhuriyet Akademi Spor Kulübü ile Ankara Basketbol Spor Kulübü takımları Batıkent Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı baştan sona üstün bir şekilde sürdüren Cumhuriyet Akademi Spor Kulübü Yıldız Kız Takımı sezonun ilk galibiyetini 3 – 1 ‘lik bir skor ile almış oldu.

Cumhuriyet Akademi Spor Kulübü sahaya antrenör Resul ALBAYRAK önderliğinde, Zeynep Suna ARSLAN, Nazlı GÖLE, Zeynep Seher URUÇ, Ecrin Elif ULUSOY, Nisa Ecrin ÖZDEMİR, Güzide ERDOĞDU, Sena ÇELİK, Melisa KALENDER ve Birsu OLGUN kadrosu ile çıktılar.

Kulüp Başkanı Seçkin SARIKAYA yaptığı açıklamada; “Bizler Cumhuriyet Akademi Spor Kulübü olarak yıllardır gençlerimizin eğitimlerine destek veriyoruz. Bununla beraber profesyonel anlamda bu yıl Ankara Liglerinde 4 takım ile kulübümüzü temsil ediyoruz. Yeni bir takım olmamıza rağmen hedeflerimizi büyük tutuyoruz. Yıldız Kız Takımımızın bu sezon almış olduğu ilk galibiyetinden dolayı başta Koordinatörümüz Semih GÜLCE ve antrenörümüz Resul ALBAYRAK hocalarımızı, emeği geçen tüm sporcu ve ailelerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonra başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.