enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

DEMİREL STK’LARLA İFTARDA BULUŞUYOR

DEMİREL STK’LARLA İFTARDA BULUŞUYOR

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, iftar programlarında sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyor. Ramazan ayı boyunca Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programları hemşehri dernek ve vakıflarının yoğun katılımıyla gerçekleştiriliyor. İftara 7’den 77’ye yüzler kişi katılıyor. Hep birlikte oruçlar açılıyor, dualar ediliyor. Katılımcılar bir ve beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Kırıkkale, Haymana, Patnos, Sivas, Erzurum, Yozgat, Ankara, Tokat, Kars, Çorum, Konya, Çankırı derneklerinin yanı sıra emniyet mensupları ve hukukçularla da bir araya gelen Demirel iftar sonrası birlik ve beraberlik mesajları veriyor.

Demirel, “Pandemi nedeniyle gerçekleştiremediğimiz iftar proğramlarımızı bu Ramazan çok şükür gerçekleştiriyor, her akşam farklı bir hemşehri derneğimizle bir araya geliyoruz. Bu iftarları çok özledik. hep birlikte oruçlarımızı açmak ayrı bir güzellik. Ne mutlu ki bizlere bu güzellikleri yaşayabiliyoruz. Rabbim birliğimiz, beraberliğimizi daim eylesin” değerlendirmesinde bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.