enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

Doğa Gezginleri Kızılcahamam’da

A+
A-
Doğa Gezginleri Kızılcahamam’da

Hafta sonu  Kızılcahamam’a yürüyüş etkinliği düzenleyen ‘Doğa Gezginleri Derneği’ üyeleri rotalarını bu hafta Ayvacık bölgesine çevirdiler. Grup lideri Ali Şen öncülüğünde, Kızılcahamam Belediyesi Jeopark Müzesi Sorumlusu rehberliğinde yaklaşık 17 km orman içerisinde çok güzel bir yürüyüş yaptılar. Yürüyüş sırasında katılımcılara doğanın korunmasının yanı sıra yürüyüş güzergahında bulunan bitki ve canlıların  ekolojik sisteme olan önemi de vurgulandı. Katılımcılar eşsiz güzellikte doğa fotoğrafları çekme fırsatı bulurken neşeli dakikalar geçirdiler.


‘Doğa Gezginleri Derneği’ üyeleri ve grup lideri Ali Şen, Kızılcahamam’dan ayrılırken, Kızılcahamam Belediyesi tarafından  katılımcılara takdim edilen Kızılcahamam’ın sembollerinden olan maden suyu, memba suyu ve bazlama ikramları, bu yürüyüşe yapmış olduğu katkı, ilgi ve alakadan dolayı Belediye Başkanı Süleyman  Acar’a ve ekibine teşekkürlerini ileterek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.