enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

DÖRT DÖRTLÜK HALKBANK

23.09.2020
195
A+
A-
DÖRT DÖRTLÜK HALKBANK

Salon: Cengiz Göllü-Bursa

Hakemler: Erdal Akıncı, Mehmet Gül

Bursa BŞB Spor: Gazmend Husaj, Uğur Kılınç, Arpad Baroti, Alisson Melo, Murathan Kısal, Muhakket Kaya (Serkan Ramazan Kılıç, Boğaçhan Mehmet Zambak, Esat Dalgıç)

Halkbank ANKARA: Oğuzhan Karasu, Brett Walsh, Alexander Berger, Faik Samed Güneş, Fernando Hernandez, Efe Bayram, (Caner Ergül, Volkan Döne, Aslan Ekşi, Ediz Kaan Fırıncıoğlu, Murat Karakaya, Gökhan Gökgöz)

Setler: 21-25, 20-25, 20-25

Süre: 1.31 (30, 30, 31)

Başkent ekibinde Alexander Berger istatistiklere damga vurdu. Berger, saatte 121 kilometre hızla attığı servisle sayı kazandırdı. Berger, 116 santimetre yükseğe sıçradı. Halkbank’ın en skorer oyuncusu ise 20 sayı ile Fernando Hernandez oldu. 9 blok yapan başkentlilerde Hernandez’in 3 blok sayısı bulunuyor.

Volkan Döne: Zevkli bir karşılaşma oldu. Galibiyet serimizi dört maça çıkardığımız için mutluyuz. Sahada voleybolun doğrularını sergileyen taraf bizdik. Herkes elinden geleni yaptı. Tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık. Takım olarak hedefimize bir sonraki karşılaşmayı koyduk. Her maçı başka bir etap olarak görüyoruz. Yolumuza etap etap devam etmek istiyoruz. Öte yandan, iyi bir maç çıkaran rakibimizi de kutluyorum.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.