enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

FOKUS OKÇULUK ANKARA’DA FIRTINALAR ESTİRDİ

FOKUS OKÇULUK ANKARA’DA FIRTINALAR ESTİRDİ

Gaziler Günü münasebetiyle 17-18-19 Eylül tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Gazi Kupası Okçuluk yarışmalarına İstanbul Okçuluk kulüplerinden Fokus Okçuluk damga vurdu. 18 kulüp ve 2 ferdi olmak üzere toplamda 335 sporcu katıldı. Yarışmada tüm kategorilerde derece alan ve birçok şampiyon çıkaran Fokus Okçuluk Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Antrenörü Orhan ÇETİN başarının sırrının disiplinli, özgüvenli ve özverili çalışmaktan geçtiğini söyledi. ÇETİN açıklamasında şu ifadeleri kaydetti.

“Bizler Fokus Okçuluk Spor Kulübü olarak geleceğimizin olimpiyat şampiyonlarını yetiştirmek amacıyla ve iyi birer insan olmaları için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizler gücümüzün farkındayız. Çok genç ve dinamik bir eğitmen kadrosuna sahibiz. Gençlerin dilinden iyi anlıyoruz. Onlarla aynı frekanstayız. Zaten yeni nesil çok pratik düşünen ve uygulayan bir nesil. Verdiğiniz bilgileri anında alabilme yetenekleri var. Kulüp olarak çok iyi bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. Uzun sürelerdir yaptığımız çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Artık geleceğin şampiyonlarının adresi belli. Biz de okçuluğa gönül vermiş tüm sporseverlere ve ailelerine diyoruz ki “Başarıyı uzaklarda arama, Hedefe Fokuslan“… Bizi izlemeye devam edin.

Fokus Okçuluk Baş Antrenörü Büşra ARSLAN da yaptığı açıklamada; “Biz sporcularımıza çok güveniyoruz. İstanbul’dan Başkente gelirken buradan bir çok madalya ve kupa ile döneceğimiz biliyorduk. Çünkü bunun için çok çalıştık, çok emek verdik. Özellikle sporcularımız ve ailelerimize bu süreçlerde bizlere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz Türkiye’nin en iyi okçuluk kulüplerinden birisiyiz. Hedefe Fokuslanmak istiyorsanız Adres Belli Fokus Okçuluk…”

Yarışmada dereceye giren Fokus Okçuluk Sporcularının isimleri ve kazandığı branşlar şöyle:

7-8 Yaş Klasik Yay Bayanlar Şampiyonluğu Zeynep BAŞTAK

9-10 Yaş Klasik Yay Bayanlar Şampiyonluğu Zehranur ADAŞ

11-12 Yaş Klasik Yay Erkekler Şampiyonluğu Ahmet Efe KORKMAZ

11-12 Yaş Klasik Yay Mix Takım Şampiyonluğu Ahmet Duru KONCA / Ahmet Efe KORKMAZ

13-14 Yaş Makaralı Yay Şampiyonluğu Güher FUÇUCU

Klasik Yay Büyük Bayanlar Takım Şampiyonluğu Büşra ARSLAN / Nehir ÇAKIR / Beyza KARPUZ

Makaralı Yay Büyük Erkekler Takım Şampiyonluğu A. Bora ŞAKAR / Ç. Emir ÖZÇELİK / Y. Furkan YURTTAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.