enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

ELMADAĞ’DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU

ELMADAĞ’DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU

Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen ve şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümünü Elmadağ’da törenlerle, coşkuyla ve dolu dolu kutlandı.

Saat 19:00’da İsmet paşa parkında buluşup meşale ve ay yıldızlı bayraklarla Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyüp, sonrasında; İbrahim ORÇİN ve Duygu KUTLU konserleriyle program devam etti.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: “Meydanlarda olmayı, birlikte bu coşkuyu yaşamayı çok özlemiştik. Coşkumuza ortak olmak, bu kutlu yürüyüşte bizimle olmak isteyen halkımızla Meşaleli yürüyüşümüzün ardından, İbrahim Orçin ve Duygu Kutlu konseri ile 30 Ağustos Zafer Bayramımızın coşkusunu sevincini hep beraber yaşadık. Özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın zaferi olan, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.