enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

ELVANKENT MNG MUTLULUK DAĞITIYOR

ELVANKENT MNG MUTLULUK DAĞITIYOR

Son yıllarda en gözde mesleklerden birisi haline gelen lojistik ve kargo, insanların hayatlarını kolaylaştırmaya ve ticaret hayatına belli bir düzen getirmeye devam ediyor. Pandemi koşullarında evden dışarıya çıkamayan insanlar özellikle internet üzerinden yaptıkları alışverişler ile hayatlarını bir şekilde sürdürüyor. Bu süreçte karşımıza çıkan en önemli konulardan birisi de kargo şirketleri. Yapılan alışverişlerin tedarikçiden son kullanıcıya sorunsuz, hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşması kargo şirketlerinin önemini bir kez daha bizlere gösterdi.

Etimesgut-Sincan gibi bir milyonu aşkın insanın yaşadığı oldukça yoğun bir nüfusa sahip olan Ankara’nın batı koridorunda işini layığıyla yapan MNG Kargo Elvankent Şubesi çalışanları güler yüzlü ve kaliteli hizmetleri ile bölge halkından tam puan alıyor. Türkiye’nin her yerine çok hızlı, sağlam bir şekilde hizmet veren kargo şirketinden hem kargo gönderenler hem de kargo alanlar oldukça mutlu. Biz de bu başarının ve insanların mutluluğunun sebebini araştırdık.

MNG Kargo Elvankent Eğitim Şube Müdürü Merve KAYA; “Bizler işimizi aşk ile yapıyoruz. Yaptığınız işi severek yapmanız hem sizi hem de müşterilerinizi memnun eder. Biz özellikle Elvankent Şube olarak müşterilerimize kaliteli hizmet sunmanın yanında yeni personeller yetiştirerek sahada görev yapan insan niteliğini de artırmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizden aldığımız geri dönüşler çok güzel. Bu da biz güç veriyor ve başarı çıtasını daima yukarı çıkarmak için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz…” dedi.

Kargo şirketine gelen müşterilerin ilk muhatap oldukları Müşteri Hizmetleri Sorumluları Mesude GÜRKAN ve Zeynep GÖNÜLTAŞ da güler yüzleri, profesyonel hizmet anlayışı, nezaket ve sorunları çözme noktasında yine vatandaşların en büyük yardımcıları. Bu hizmet anlayışı ile yapılan çalışmalar bölge halkından da takdir topluyor. MNG Elvankent Eğitim Şubesi’nin yoğun ve fedakar çalışması da bu memnuniyetin en büyük göstergelerinden birisi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.