enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

ESYAV İFTARDA GÖNÜLLERİ BULUŞTURDU

ESYAV İFTARDA GÖNÜLLERİ BULUŞTURDU

Kısa adı ESYAV olan Kızılcahamam – Çamlıdere Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı gönüllüleri iftar programında buluştu. Kızılcahamam ve Çamlıderelilerin yoğun ilgi gösterdiği program Gazi Üniversitesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Programa TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan yardımcısı Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Hacettepe Üversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Yargıtay 3. Daire Başkanı Muhsin Şentürk, OSTİM Başkanı Orhan Aydın, Salim ÇÖLLÜOĞLU, Hüdaverdi ÇAKIR, AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Abdulkadir AYDOĞAN, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman ACAR,  işadamı, esnaf, memur, öğrenci, siyaset ve bürokrasi dünyasının birçok önemli ismi katıldı.

Program ünlü Hafız Abdulkadir ŞEHİTOĞLU’nun okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Vakfın hizmetlerini anlatan ESYAV Başkanı Hasan AYRANCI’nın konuşmalarından sonra protokol konuşmaları yapıldı. Daha sonra mikrofonu alan Hüdaverdi ÇAKIR vakfa sahip çıkılması gerektiğini ve öğrencilerin destekçisi olmak gerektiğini ifade etti.

ESYAV Başkanı Hasan AYRANCI yaptığı konuşmada; “ESYAV bir gönül işidir. Kızılcahamam ve Çamlıdere’li öğrencilerimize destek olan, çok kuvvetli bir kuruluştur. Bizler bu vakıf ile öğrencilerimize destek oluyoruz. Bundan da gurur duyuyoruz. Bu burslar ile eğitim gören evlatlarımız ilim ve irfan sahibi olarak ülkemize hizmet edeceklerdir…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.