enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

ETİMESGUTLU KADINLAR YUDUM KONSERİYLE COŞTU

ETİMESGUTLU KADINLAR YUDUM KONSERİYLE COŞTU

Etimesgutlu kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Etimesgut Belediyesi’nin düzenlediği Yudum konserinde bir araya geldiler. Devlet Bahçeli Tesisleri Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen konseri MHP Kadın, Aile ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in yanı sıra binlerce kadın katıldı. Programda önce belediye halk oyunları ekibi ve seymen ekibi gösterisi sunuldu. Sanatçı Yudum geniş repertuvarıyla kadınları coşturdu. Kadınlar türkülere oyun ve halaylarla eşlik ettiler.

Başkan Demirel etkinlikte yaptığı konuşmada, Etimesgut’lu kadınların her alanda kendilerini geliştirmeleri ve yaşam kalitelerinin yükselmesi için birçok çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Demirel, “Aile Akademisiyle kadınlarımıza ücretsiz psikolojik destek veriyor, rehberlik hizmeti sunuyoruz. etiSEM kurslarıyla her yıl 5 bin kadınımızı meslek ve beceri sahibi yapıyoruz. Atakent El ve Yöresel Merkezinde kadınlarımızı üretime katıyoruz.

Kent Konseyi Kadın Meclisi’yle sosyal hayata daha çok dahil ediyor, yönetimde söz sahibi yapıyoruz. Halide Edip Adıvar Hanımlar Konağı ile Devlet Bahçeli Tesisleri Hanımlar Konağıyla kadınlarımıza sosyalleşme imkanı sağlıyoruz. Engelsiz Yaşam Merkezimizle engelli çocuğu olan kadınlara destek oluyoruz. İhtiyaç sahibi kadınlarımıza sosyal yardım işleri müdürlüğümüzden eti-kart, gıda yardımı, giyim yardımı sağlıyoruz” diye konuştu. Pelin Yılık da konuşmasında toplumdaki kadın ve ailenin önemine vurgu yaparak kadınların her alanda daha aktif olması gerektiğini söyledi.
5 engelli çocuğuna bakan Hatice Açıkgöz’e Pelin Yılık ve Başkan Demirel tarafından plaket verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.