enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

GELECEK PARTİLİLER YEREL YÖNETİM ÇALIŞTAYINDA BULUŞTU

18.12.2020
2.643
A+
A-
GELECEK PARTİLİLER YEREL YÖNETİM ÇALIŞTAYINDA BULUŞTU

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanlığı tarafından organize edilen Yerel Yönetimler Bölge Toplantısının oturum başkanlığını yılların deneyimli siyasetçisi Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan DEMİR yaptı. Toplantıya Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet DAVUTOĞLU, Ankara İl Başkanı Gülnur HAYRAN, Aksaray İl Başkanı Muhammet DİLMAÇ ve yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkale İl Başkanı Gülfem Betül EKİNCİ ve yönetim kurulu üyeleri, Kırşehir İl Başkanı Gökhan BİÇİCİ ve yönetim kurulu üyeleri, Çorum İl Başkanı Gökhan KÜLCÜ ve yönetim kurulu üyeleri, Çankırı İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara İl Başkan Yardımcısı Alaettin SÜER ve Barış İYİSON, Mamak İlçe Başkanı Hurşit TAŞÇI, Etimesgut İlçe Başkanı Ersin IŞIK, Yenimahalle İlçe Başkanı Gökhan KOLUKIRIK, Kızılcahamam İlçe Başkanı, Keçiören İlçe Başkan Yardımcısı Fatih KAYHAN katıldı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU; “Bu kadar il başkanımızı ve ekibini böyle bir toplantıda misafir etmekten mutluluk duyuyorum. Aslında ben sizleri misafir olarak görmüyorum. Evinize hoş geldiniz. Kurulduğumuz günden bugüne kadar partimize olan ilgi ve teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun ediyor bundan sonra yapacağımız çalışmalarda da bize güç veriyor…” dedi.

Oturum Başkanı Doğan DEMİR partililere hitaben yaptığı konuşmada; “yerel yönetimleri kazanırsak ancak iktidar olabilir. Bunun yolu da yerel güçler ile aramızı çok çok iyi tutmak zorundayız. Özellikle ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve yerel medya ile aranız çok iyi olmak zorunda. Çünkü bazı belediye başkanları ve meclis üyelerinden partimize katılımlar olabilir. Muhtarların zaten birçoğu bizi destekliyor. Burada önemli olan en büyük faktör. Yerel basın. Yerel basın ile aranızdaki ilişkilerinizi güçlendirin. Mümkün olduğu kadar yerel medyada yer almaya çalışın. İnsanların özel ve önem verdiği günlerde gazetelerde yer alarak birebir vatandaşa dokunabilirsiniz. Ulusal basın ülke gündemini tutar. Ancak yerel medya o bölgede oturan vatandaşın sorunlarını bilir, çözüm önerileri getirir, yerel yöneticilerle arası iyidir. Sizlerin de mutlaka kendi bölgenizde yer alan yerel basın kuruluşları ile aranızı iyi tutun. Biz Gelecek Partisi olarak yapılacak olan ilk seçimlerde iktidar olacağımıza sonuna kadar inanıyoruz. Ancak bunun yolu yerelden geçer, lütfen bunu unutmayın…” dedi.

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Gülnur HAYRAN; “Burada çok güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Bu toplantımızın Partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Yerel yönetim çok önemli bir kavramdır. Çünkü bölge halkının sorunlarına birebir çözüm noktasında en önemli kuruluştur. Bizler bu makamlara çok çok çalışmak için geldik ve vatandaşlarımızın sorunları ile şimdiden dertlenmeye başladık. İnşallah çok kısa sürede büyüyen partimiz gelecekte de çok iyi bir noktaya gelecek…” dedi.

Gelecek Partisi Mamak İlçe Başkanı Hurşit TAŞÇI da yaptığı konuşmada; “Yola çıktığımızda yanımızda kimse yoktu. İlk haberimiz Mamak ve Mamaklının sorunları ile ilgili Haber06 Gazetesi’nde yayımlandıktan sonra partimize ve şahsımıza olan ilgi ve teveccüh arttı. Ben de yerel basının önemini bizzat yaşayarak gördüm…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.