enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

HAYME ANA MTAL’DEN MÜTHİŞ BAŞLANGIÇ

HAYME ANA MTAL’DEN MÜTHİŞ BAŞLANGIÇ

Hakan ARSLAN SPOR/HABER06

2023 – 2024 Okullararası Voleybol İlçe Turnuvaları başladı. Genç Kadın 2. Küme B Grubunda mücadele eden Sincan Hayme Ana MTAL baştan sona çok üstün bir mücadele sergilediği karşılaşmada Ersin Nazif Gürdoğan AL’sini 2-0 yenerek turnuvaya çok iyi bir başlangıç yaptı.

HAYME ANA MESLEKİ TEKNİK VE ANADOLU LİSESİ

  1. Elif AÇIKGÖZ 2. Büşra YILDIRIM 3. Emire ALMACIOĞLU 7.Elifsu AKÇAY 5. İrem TOKATLIOĞLU 6. Hacer S. TOKAR 8.Birce TEKİN 9. Ceylin ÇINAR 10. Ece BOZKURT 11. Elanur SUNGUR 13. Zeynep Suna ARSLAN 14. Edanur GÜNDOĞAN 16. Rabia E. EŞGİ 18.Havva UZ 71. Gülce PEKDURU ANTRENÖR : Volkan YIKAR

Sincan Sinan Şamil Sam Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya çok iyi bir başlangıç yapan Hayme Ana MTAL bir ara farkı 10-0’a kadar getirdi ve ilk seti 25-15 kazandı. Volkan YIKAR’ın öğrencileri ikinci sette de baştan sona üstün bir oyunla 25-7 kazanarak maçı 2-0 galibiyetle tamamladı. Bu sonuçla 2 puanı hanesine yazdıran Hayme Ana turnuvaya iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Beden Eğitimi Öğretmeni Volkan YIKAR maçtan sonra yaptığı açıklamada; “Takımıma çok güveniyorum, bu kızlar imkan verildiği takdirde neler yapılabileceğini gösteriyorlar, bizim spor salonumuz olmamasına rağmen geçen yıl Sincan ilçe 2.’si olduk. Bu yıl da okulumuza yeni katılan öğrencilerimizle daha da güçlendik. Bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen okul Müdürümüz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kızlarımla gurur duyuyorum. Bu daha başlangıç, bizi izlemeye devam edin diyorum…” dedi.

Hayme Ana MTAL Okul Müdürü Arif EKİNCİ de yaptığı açıklamada; “Turnuvaya çok iyi bir başlangıç yapan kızlarımızı ve onların bu seviyeye gelmesinde emeği geçen hocalarımızı tebrik ediyoruz. Bizler vizyon ve misyonu olan idarecileriz. Eğitimin her alanda olduğuna inanıyoruz ve çocuklarımızı sosyal ve sportif faaliyet gösterdikleri her alanda destekliyoruz…” dedi.

Karşılaşma sonrası okula gelen voleybol takımı öğrencilerini, öğretmen ve öğrenci arkadaşları tebrik etti. Okul Müdürü Arif EKİNCİ öğrencilerle beraber vakit geçirerek her birine ayrı ayrı teşekkür etti.

PUAN DURUMU

  1. Hayme Ana MTAl 2
  2. Ali Fuat Başgil AL 2
  3. Ahmet Andiçen MTAL 1
  4. Ersin Nazif Gürdoğan AL 1
  5. Layika Akbilek MTAL 0

Hayme Ana MTAL bir sonraki maçını yine Sincan Sinan Şamil Sam Spor Salonunda Layika Akbilek MTAL ile 8 Mart Cuma günü Saat: 11.30’da yapacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.