enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

İnşaat sektörü hız kazanıyor

İnşaat sektörü hız kazanıyor

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Keleş, Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Hamza Can ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Mamak Müteahhitler Derneği’nde gerçekleşen toplantıda yapı denetim firmaları ve mimari proje sahipleri de hazır bulundu. Toplantıda ilçede yapılacak projeler masaya yatırıldı, fikir alışverişinde bulunuldu. İmar planları, çevre düzenleme çalışmaları, park projeleri, yeşil temalı çalışmalarla birlikte müteahhitlerin taleplerinin de ele alındığı programda Mamak’ın modern ve sağlam yapılara kavuşması için çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Keleş, “Dönüşümün en önemli ayaklarından birisi özel müteşebbislerimiz, müteahhitlerimiz. Mamak için hep birlikte çalışıyoruz” diye konuştu. Pandeminin tüm sektörleri olduğu gibi inşaatı etkilediğini hatırlatan Keleş, “İlçemizde ekonominin hareketlenmesinde inşaat sektörü etkili oluyor. Sektör şu an duraklama dönemi yaşasa da biz ilçemizde yatırım yapan siz değerli müteahhit arkadaşlarımızla planlı, güvenli ve sağlıklı bir şehirleşme için uyumlu çalışmayı önemsiyoruz” dedi.

Mamak’a yeni yatırımlar

Ekonominin lokomotifi olarak kabul edilen inşaat sektörünün Mamak içinde çok önemli olduğunu belirterek müteahhitliğin önemine değinen Başkan Yardımcısı Keleş: “Müteahhitlik, ekonominin lokomotifi olarak kabul edilen inşaat sektörünün en önemli unsurdur.  Müteahhitlerimiz ile el ele vererek inşaat sektörüne yeni yatırım imkanları açacak gayretleri ortaya koyuyoruz. Mamak Müteahhitler Derneği üyeleri olarak sizler ve bizler ilçemizi geliştirmeye gayret ediyoruz. Bütün gelişim kavşaklarında birbirleriyle buluşanlar belediyeler ve müteahhitler oluyor. Belediyeler hayata geçirilen projeler ile şehrin imar ve inşasına yol göstericisi, müteahhitler de o yoldan giderek şehri inşa ediyor” diye konuştu. Mamak’ta yapılan hizmetlerden dolayı Mamak Belediyesi’ne teşekkür eden Mamak Müteahhitler Derneği Başkanı Hamza Can da , “Yapılan her hizmet sonrasında bölgemiz müteahhitleri tarafından yapılan binalar, konutlar, projeler değer kazanmaktadır. Ankara şehir merkezine en yakın ilçe olmasına rağmen düne kadar tercih edilmeyen Mamak, bugün huzurlu ortamı, nezih mekânsal düzenlemeleri ve modern konutları ile cazibe merkezi haline gelmiştir” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.