enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

İsa YALÇIN’dan Hulusi AKAR’a ziyaret

İsa YALÇIN’dan Hulusi AKAR’a ziyaret

Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın’dan Hulusi Akar Bakana ziyaret. Başkan İsa YALÇIN: “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, bugünün devlet ve millet hayatına yönelik en alçak saldırılardan biri olan 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıl dönümü olduğunu anımsattı. Vatanımız için şehit olmuş 249 ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz. Şehitler ölmez Vatan bölünmez. 15 Temmuz mücadelemizin zirvesi, şanlı milletin zaferidir! Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz’da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!

Gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz. 15 Temmuz’da Türkiye Cumhuriyeti’ne kast edenlerin hain planına canını siper ederek karşı koyan şehitlerimizi rahmetle ve dualarla anıyoruz. Bakan Hulusi Akar, Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın’ın bu anlamlı günde kendilerini ziyaret etmelerinden oldukça memnun olduğunu ve “Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için” dedi. Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın: “Kıymetli bakanıma göstermiş olduğu ilgi, alaka ve bu yoğun gündemde bize zaman ayırdığı için şahsım ve esnaflarım adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Tekrardan tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Gazilerimize şifalar diliyorum. 15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.