enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

İYİ PARTİ VE GELECEK PARTİLİLER BULUŞTU

İYİ PARTİ VE GELECEK PARTİLİLER BULUŞTU

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Gülnur HAYRAN ve beraberindeki heyet İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin ÖZTÜRK’ü makamında ziyaret etti. Görüşmede Türkiye’de son günlerde meydana gelen gelişmeler ve siyasi konular görüşüldü. Ankara ve Ankaralılar için neler yapılabileceğinin konuşulduğu görüşme pandemi koşullarına uygun gerçekleştirildi.

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Gülnur Hayran sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İyi Parti Ankara İl Başkanımız Sayın Yetkin ÖZTÜRK ve Yönetim Kurulu üyelerine nazik ev sahiplikleri için teşekkür ederim…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.