enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Kaplan: “Geleneksel Ayaş Dut Festivalimizi geri istiyoruz!”

Kaplan: “Geleneksel Ayaş Dut Festivalimizi geri istiyoruz!”
DEVA Partisi Ayaş İlçe Başkanı İhsan KAPLAN’ın sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu açıklamayı aynen yayınlıyoruz.
Geleneksel Ayaş Dut Festivalimizi geri istiyoruz!
Mevcut Belediye Başkanının göreve geldiğinden bu yana yapmadığı, iptal ettiği festivalimiz artık bu sene acil bir şekilde yapılmalı! Yıllardır yeyip içip gezip belediyeden yapmadığınız harcama kalmadı! O paralar bu milletin cebinden çıkıyor! Bu millete hizmet için geliyor! Ama ne bu milletin yararına birşey yapılıyor, ne esnafımıza ne üreticimize hiç bir faydası olmuyor. Varsa yoksa yandaşlarınız yiyor içiyor, vekilleriniz bakanlarınız başkanlarınız ağırlanıyor.
Artık yemeyi içmeyi kesip biraz da olsa Ayaş’ımızın reklamını yapmaya, yazdan yaza festivalle biraz gelir sağlayan vatandaşlarımıza, esnafımıza, üreticimize destek olmaya, Ayaş’ımızın bir geleneği haline gelen Festivallerimizin tekrar başlatılması için sizi göreve davet ediyorum! Yapamayacaksanız onu da beceremeyecekseniz boşa işgal ettiğiniz koltukları boşaltmanızı, köy kahvesinden beter ettiğiniz belediyemizi terk etmenizi istiyoruz..
Orası Oltanın köy kahvehanesi değil!
İcra makamı, görev yeri hatırlatayım!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.