enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

Kütüphaneler’e yoğun ilgi

A+
A-
Kütüphaneler’e yoğun ilgi

Sınavlar hazırlanmak ve ders çalışmak isteyen sakinlere eğitim desteği sunan Yenimahalle Belediyesi; Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Ata, Serhat, Kaletepe, Turgut Özal Kültür Merkezileri, Demetevler ve Ragıp Tüzün Eğitime Destek Merkezleri’nde ve Meydan AVM belediye ek hizmet binası olmak üzere 9 ayrı noktada ilçe sakinlerine kütüphane hizmeti sunuyor.

9 ayrı noktada 7 gün kütüphane hizmeti

Pandemi sürecinde gerekli tüm önlemler alınarak kapılarını tekrar ilçe sakinlerine açan Yenimahalle Belediyesi kütüphaneleri, sabah 10:00 ve akşam 20:00 saatleri arasında haftanın 7 günü hizmet verecek.

Hizmete açılan tüm eğitim yuvalarında ve kütüphanelerde covid 19 ile ilgili gereken tüm önlemlerin alındığını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’de gençlerin ve çocukların iyi üniversitelerde okumasını, iyi mesleklerde çalışmasını hedefliyoruz. Bu nedenle evinde ders çalışma ortamı bulamayan, sınavlara hazırlanma şansını yakalayamayan tüm sakinlerimize temiz ve güvenli bir ortam sunuyoruz. Ülke genelinde pandemi nedeniyle alınan kararlar doğrultusunda birçok hizmete ara vermek zorunda kaldık. Gerekli tüm önlemleri alıyor ve bu eğitim yuvalarını birer birer vatandaşın hizmetine açıyoruz. Bu süreçte özellikle vatandaşlarımızın temizlik, sosyal mesafe kurallarına maske kullanımına dikkat etmesi gerekiyor” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.