enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse Mamaklıların Sorunlarını Dinledi

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse Mamaklıların Sorunlarını Dinledi

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Altınevler Mahalle Konağı’nda Mamaklı kadınlarla buluştu. Başkan Murat Köse’yle birebir görüşme fırsatı bulan kadınların Altıneveler Mahalle Konağı’nda gerçekleşen toplantıya ilgisi büyüktü.

Mamaklı kadınlar, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ile görüştüler, sorunlarını, isteklerini dile getirdiler. Başkan Murat Köse de onların isteklerini dinleyip, yapılan ve yapılacak projelerden bahsetti.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Hayatın her alanında Mamaklı kadınların daha aktif yer alması için tüm imkânları seferber ediyoruz. Kadınlarımıza fırsat verildiğinde iş hayatından sanat alanına kadar her yerde çok başarılı eserler ortaya çıkardıklarını görüp, şahitlik ediyoruz. Aile Merkezlerimizde hanımlarımızın ve genç kızlarımızın kendilerini geliştirmeleri üretime katılmaları, aile ekonomisine katkı sağlamaları için kurslar düzenliyoruz. Çalışan, üreten, evinde ailesi ve çocukları için seferber olan her kadınımızın yanındayız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.