enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

Parkları Denetledi

A+
A-
Parkları Denetledi

İlçe merkezinde bulunan tüm parklarda incelemelerde bulunan Başkan Acar, park ve bahçelerin bakımı, aydınlatma, ağaçlandırma, sulama ve çocuk oyun grupları gibi alanlarda yetkililerden bilgi aldı.

Yenilenen çocuk oyun grubunu da inceleyerek ilçedeki yeşil alan çalışmalarının her geçen gün arttığını belirten Süleyman Acar, “Yeşile önem veren bir belediyeyiz. Yaptığımız bütün parklara hemşerilerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Çocuklarımızın eğlenme ihtiyaçlarını karşılamak için çocuk oyun gruplarını yeniliyoruz. Yetişkinlerimizin spor yapması ve dinlenmesi için spor aletleri ve çok sayıda kamelyayı banklarımıza yerleştirdik. Hemşerilerimizden tek bir ricamız var o da parklarımızı korumaları. Koronavirüs tedbirlerine dikkat ederek sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat etmelerini de rica ediyorum.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.