enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

ORHAN ARTUÇ : “BİZE HER YER KIZILCAHAMAM”

ORHAN ARTUÇ : “BİZE HER YER KIZILCAHAMAM”

Cumhuriyet Halk Partisi Kızılcahamam Belediye Meclis Üyesi Adayı Orhan ARTUÇ gece gündüz demeden 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Kızılcahamam Salın Mahallesi Alpular Köyü nüfusuna kayıtlı Orhan ARTUÇ, yerel seçimlerde çok ciddi bir başarı yakalayacaklarını ve seçimi galibiyetle sonlandıracaklarını ifade etti.

ARTUÇ yaptığı açıklamada; “Kızılcahamam Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayımız bölgemizin sevilen isimlerinden Coşkun ÜNAL, namı diğer BİZİM COŞKUN ile Kızılcahamam’ımızda ayak basılmadık yer, sıkılmadık el bırakmayacağız, BİZE HER YER KIZILCAHAMAM sloganı ile çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Kimin cenazesi, kimin düğünü vb sevinçli ve üzüntülü anında tüm hemşehrilerimizin yanında oluyoruz. Onların sıkıntılarını elimizden geldiğince anında çözmeye çalışıyoruz. 31 Mart seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi’nin zaferi ile sonuçlanacaktır…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.