enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

PERSONELLERLE BULUŞMAYA DEVAM

A+
A-
PERSONELLERLE BULUŞMAYA DEVAM

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu söyleyerek, “Tüm çalışanlarımız olarak hepimiz güzel ilçemize hizmet etmek mecburiyetindeyiz. Halkımız bizlerden çok daha güzel hizmetler beklemektedir. Bizimde halkımızın bu güvenini boşa çıkartmamak için ciddi çalışmalar ve hizmetler yapmaktayız. Tüm birim amirlerimizin birlik ve beraberlik içerisinde koordineli bir şekilde disiplin içerisinde çalışması bizleri mutlu etmektedir Bizim asıl işimiz hizmet etmektir.

Türkiye’nin Termal Cenneti Aynı zamanda Türkiye’nin İlk Sıfır Atık İlçesi olan Kızılcahamam’ımıza  daha kaliteli ve seri hizmet verilmesi için hepimizin el birliğiyle çalışması gerekiyor” dedi. Başkan Süleyman Acar daha sonra çalışan personelle bir değerlendirme toplantısı yaparak garaj personeli ile garaj’da kahvaltı yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.