enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

Başkan Acar Muhtarlarla El Ele

A+
A-
Başkan Acar Muhtarlarla El Ele

Başkan Süleyman Acar Kızılcahamam’ın  kalkınması, gelişimi, noktasında başlattığı uygulama doğrultusunda belirli aralıklarla dernek ve sivil toplum kuruluşları, sanayiciler, işadamları, eğitimciler, muhtarlar ve değişik alanlarda gruplarla istişarelerine  devam ediyor.

Muhtarlık Binasında Yenice, Akçay, Karşıyaka, Kemalpaşa ve İsmetpaşa Mahalle muhtarleri ile ile bir araya gelen Başkan Acar: “  Muhtarlarımız bizim sokaktaki gözümüz kulağımız halkımızla aramızdaki köprümüz. Bizim için görüşleriniz ve gözlemleriniz çok önemli. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her zaman en küçük sorunuzda dahi bana ulaşabilirisiniz.” diyerek konuşmasına başladı.

Başkan Acar, yapılan belediye çalışmalarından bahsederek, yoğun hizmet maratonunda en büyük motivasyon kaynağının halkın memnuniyeti olduğunu ifade etti. Acar; “Dolu dolu geçen hizmet günlerinin ardından gurur duyarak söylüyoruz ki Kızılcahamam artık yepyeni bir değer kazanmaya başlamıştır. İnançla çıkılan, azim ve gayretle yürünen yol bizi gurur tablosu sayılabilecek bir menzile ulaştırmıştır.

Acar, “Kızılcahamam Belediyesinin gerçekleştireceği projeleri noktasında mahalle muhtarlarına büyük sorumluluk düşüyor. Sizin de fikirlerinizle oluşan projelerimize destek olun, yapılması gereken ne varsa hep birlikte yapalım, ilçemizi zirveye hep birlikte taşıyalım dedi.

Muhtarlar Ziyaretlerinden dolayı Başkan Acar’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.