enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

SESLİ KÜTÜPHANE OKUYUCULARINI ARIYOR

SESLİ KÜTÜPHANE OKUYUCULARINI ARIYOR

Çankaya Belediyesinin görme engelli vatandaşlar için uyguladığı Sesli Kütüphane yeni okuyucularını arıyor. Gönüllü olarak kitap seslendirip görme engelli vatandaşlara katkı sunmak isteyenler, mikrofon veya cep telefonu ile okudukları 1 dakikalık mp3 ya da mp4 deneme kaydını iletişim bilgileri ile birlikte e-posta adresine iletebilecekler.

Görme engelli vatandaşların kitaplarla buluşmasına destek vermek isteyenlerin okumaları uygun
bulunduğu takdirde Sesli Kütüphane ailesine katılabilecekler. Sesli Kütüphane kriterlerine uygunluğu belirlenen kişilere evde kitap seslendirmeleri ile ilgili teknik ekipman gönderilecek ve kayıt süreci hakkında bilgi verilecek.

Kayıtları onaylananlardan Ankara da ikamet eden okuyucular, sonraki dönemde de Sesli Kütüphane kayıt stüdyosunda kitap okumaya devam ederek görme engelli vatandaşların kitapla buluşmasına katkı verebilecek. Başvurmak isteyenler,  kitaplarinsesiol@cankaya.bel.tr  adresine iletişim bilgileri ile birlikte deneme kaydını gönderebilecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.