enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

SİNCAN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

SİNCAN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

Sincan Belediyesi araç filosunu yeni araçlarla güçlendirmeye devam ediyor. 12 yeni araç ve iş makinesi daha filosuna katarak etkin, hızlı ve verimli hizmeti ilçenin her yerine ulaştırmayı amaçlıyor. Sincan Belediyesi, deneyimli kadrosuyla Sincanlılara hizmet için tüm imkanlarını seferber ediyor. İnsan ve hizmet odaklı yerel yönetim anlayışıyla ilçe sakinlerine zamanında ve eksiksiz hizmet vermek amacıyla araç filosunu genişleterek hizmette sınır tanımıyor.

1 Çöp Kamyoneti,  1 Forklift, 2 Hafriyat Kamyoneti, 1 Tuzlama Makinası, 2 Traktör, 1 Kar Küreği, 1 Hayvan Toplama Aracı, 1 Courier Kamyonet, 1 Hayvan Ambulansı, 1 adet 16+1 minibüs Sincan Belediyesinin araç filosuna tahsis edildi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Araçları İnceleyerek Bilgi Aldı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Yeni İş Makinası ve Araçların Belediye Bünyesine Alınma törenine katıldı. Araçları tek tek inceleyerek bilgi alan Başkan Ercan, “Hizmet kalitesini arttıran bir belediyecilik anlayışı ile mevcut araç filomuzu büyüttük. Daha güçlü araç filomuz ile vatandaşlarımıza daha hızlı, daha verimli ve etkin hizmet sunacağız. Sincanımıza hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.