enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

SİNCAN BELEDİYESİ SICAK YEMEK YARDIMINA DEVAM EDİYOR

SİNCAN BELEDİYESİ SICAK YEMEK YARDIMINA DEVAM EDİYOR

Sincan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yardıma devam ediyor, her gün onlarca kişiye gıda kolisi ve yakacak odun yardımında bulunuyor. Belediye aşevinde de kazanlar ihtiyaç sahipleri için kaynıyor. Günlük 900 tabldot sıcak yemek yardımı yapılıyor, yemekler hijyenik ortamlarda pişiriliyor, tek kullanımlık kaplarda vatandaşın evine kadar ulaştırılıyor. İhtiyaç sahipleri ile arasına gönül köprüsü kuran Sincan Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı yardım seferberliğine devam ediyor. Pandemi sürecinin başlangıcından bu yana binlerce kişiye ulaşan Sincan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, esnafa yardım elini uzattı. Kurulan 4 ekiple günlük ortalama 90 esnafa gıda kolisi yardımının yanında vatandaşlara gıda ve temizlik kolisi desteği de devam ediyor. Sincan’da budanan ağaçlar da vatandaşın evine yakacak olarak giriyor. Parklar, yol kenarları ve sokak aralarındaki ağaçların yere sarkan, kuruyan ve tehlike arz eden dallarını budayan ekipler, ihtiyaç sahiplerinin evlerini ısıtıyor. Tüm bunların yanında Sincan Belediyesi aşevi de ihtiyaç sahipleri için kaynıyor.

İhtiyaç sahiplerine sıcak yemek yardımı

Sincan Belediyesinin aşevi sabahın ilk saatlerinde çalışmalarına başlıyor. Kazanlar ihtiyaç sahipleri için kaynıyor. Yemek yapamayan engelli, yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara sıcak yemek yardımı yapılıyor. Günlük 900 tabldot yemek son derece hijyenik ortamlarda hazırlanıyor, ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor. Ayrıca Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görev yapan 230 asker ve polise öğle yemekleri veriliyor.

“Yardımlarımız artarak devam edecek”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, her koşulda vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Bu zor günleri inşallah birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Sincan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. İhtiyaç sahibi ailelerimize gıda kolisinden yakacağa; Yarım Elma Hayır Çarşımız üzerinden kırtasiye, giyim temizlik ürünlerine kadar pek çok kalemde yardım ulaştırmaya devam ediyoruz. Belediyemizin aşevi de ihtiyaç sahibi aileleri belirleyerek sıcak yemek yardımında bulunuyor. Yardımlarımız artarak devam edecek.” açıklamasında bulundu.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.