enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

SİNCAN BELEDİYESİ’NDEN DİP KÖŞE TEMİZLİK

SİNCAN BELEDİYESİ’NDEN DİP KÖŞE TEMİZLİK

Sincan Belediyesi daha temiz bir Sincan gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Ekipler Ramazan Bayramı öncesi başta ana arterler olmak üzere Sincan’a bağlı kırsal mahalleleri de kapsayacak şekilde detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Sincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tam kapanma sürecini fırsata çevirdi. Bayram öncesi teyakkuza geçen ekipler, rutin temizlik faaliyetlerine ek olarak kırsal mahallelerde dahil olmak üzere Sincan’ı pırıl pırıl yaptı.

Kırsal Mahalleler Tertemiz Edildi

Genel temizlik ekipleri Saraycık, Peçenek, Çimşit, Çiçektepe, Polatlar, Çokören, Ücret, Yenihisar, Alagöz Mahalleleri, Kesiktaş Mevkii ve mezarlık yolu başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yollar vakumlu süpürge araçları ile süpürüldü,  yaya kaldırımları ve bazı yollar tazyikli su ile yıkandı. Belediye ekipleri etrafa atılan çöpleri bir bir topladı. Çok sayıda personel ile başlatılan çalışmalar çerçevesinde şehrin tüm mahallelerinde mıntıka temizliği yapan belediye ekipleri, yeşil alan ve parklarda da günlük olarak temizlik çalışmalarını özenle sürdürüyor.

Konteynerler Düzenli Aralıklarla Yıkanıyor, İlaçlanıyor

Sincan Belediyesi semt ve mahallelerdeki çöp konteynerlerini de temizliyor. Ekipler boşaltılan konteynerleri yıkıyor, ilaçlayarak dezenfekte ediyor. Böylece bulaşıcı hastalıkların ve etrafa yayılacak kötü kokunun önüne geçiliyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.