enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Sincan Belediyespor Kulübü’nden açıklama

Sincan Belediyespor Kulübü’nden açıklama
( KAMUOYUNA SAYGIYLA )
GEREĞİ ÜZERİNE !!!
Geçtiğimiz hafta Sincan Belediyesporumuz ve Bartınspor müsabakasından sonra Bartınspor resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamaları üzüntü ile takip etmekteyiz.
Bartınspor Kulüp yöneticisinin sosyal medya hesapları üzerinden BÜYÜK BARTINSPOR CAMİASINA kendilerini haklı göstermek ve mağduru oynamak için yaptığı açıklamaları esefle kınıyoruz.Böyle gereksiz açıklamalar ortam germekten ve taraftarları üzmekten başka bir şeye yaramaz.
Şunu belirtmek isteriz ki; futbol sahada oynanır. Maçın ilk dakikasından itibaren misafirperverliğimizden ödün vermedik.Ancak; 10 kişi kalan takımımıza karşı aldığımız haklı galibiyetimize gölge düşürmek adına yapılan açıklamaları kabul etmiyoruz.
Maç esnasında top toplayıcı çocuklarımıza ağıza alınmayacak hakaretlerde bulunan Bartınspor futbolcularını kınıyoruz. Ayrıca açıklamalarda belirtildiği üzere top toplayıcı Çocuklarımız HAKEM İNSİYATİFİNDE sahadan uzaklaştırılmıştır.Kamera kayıtlarında da mevcuttur.
Geçmişi başarılarla dolu kulübümüzün ev sahipliğinde bu güne kadar hiçbir olumsuz örneğe rastlanmamıştır.Bundan sonra da rastlanmayacaktır.
Sahamızda çevik kuvvet birimi , asayiş ekipleri ve özel güvenlik görevlileri ile gerekli güvenlik önlemleri alınmış olup herhangi bir adli olaya yer verilmemiştir.
Maçın bitiş düdüğünün ardından Bartınspor futbolcularının futbolcularımıza ve taraftarımıza ağza alınmayacak hakaretlerde bulunmasını ve tesisimizin soyunma odalarına verdikleri zarar gözlemci tutanaklarıyla sabittir. Tüm bu yapılan olumsuz davranışları kınıyor ve bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.
KARŞILAŞMALARDA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN BÜYÜK SİNCAN BELEDİYESPOR TARAFTARLARIMIZA SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.
Ligimizde mücadele veren tüm takımlarımıza başarılar dileriz.
Tüm spor severlere ve Sincan halkımıza saygılarımızla..
Sincan Belediyespor Kulübü
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.