enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

SİNCAN BELEDİYESPOR YENİ SEZONA BOMBA GİBİ HAZIRLANIYOR

SİNCAN BELEDİYESPOR YENİ SEZONA BOMBA GİBİ HAZIRLANIYOR

Ankara Süper Amatör Ligi 2019-2020 sezonu namağlup şampiyon tamamlayan Sincan Belediyespor, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Antalya kampını tamamlayarak Ankara’ya dönem sporcuların hedefi yeni dönemde 3. lige yükselmek. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın destekleriyle, Kulüp Başkanı Süleyman Tarman ile Teknik Direktör Eyüp Kökverdi yönetiminde geçtiğimiz sezonu 22 maçta 20 galibiyet ve 2 beraberlikle namağlup şampiyon tamamlayan Sincan Belediyespor, yeni dönem hedefini 3 lig olarak belirledi. 2020-2021 sezonu için çalışmalara 25 Ocak’ta başlayan Sincan Belediyespor, yeni transferlerle yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz sezondan 15 futbolcu, bu sezon yeni transfer olarak takıma katılan 8 futbolcu ve alt yapıdan yetişen 3 futbolcu ile yeni sezon antrenmanlarına 26 kişilik bir oyuncu kadrosuyla başlandı. 23 Mart-2 Nisan arasında Antalya’ya giden sporcular, oldukça verimli bir kamp geçirdi. Kampta 3 tane hazırlık maçı oynayan Sincan Belediyespor, oynadığı futbolla göz doldurdu.

Takım, kampın bitmesiyle beraber çalışmalarına Ankara’ da devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu 9 Nisan’da yaptığı açıklamayla Bölgesel Amatör Lig’in başlama tarihinin Mayıs sonuna ertelendiğini duyurdu. 2020-2021 sezonunda, pandemiden dolayı önceki sezonlardan farklı olarak 6 Ankara takımı aynı grupta yer alacak. Çekilen kuralar sonucu 5. Bölge 2. grupta yer alacak olan Sincan Belediyespor’un rakipleri ise Çubukspor, Keçiören Belediyesi Bağlumspor, Ankara T.K.İ Spor, Ankara D.S.İ Spor ve Haymanaspor. 6 takımın bulunduğu bu grupta 1. olan takım play off grubuna yükselecek. Play off grubunda oynanan maçlar sonucunda 1. sırada olan takımlar 3. Lige yükselme hakkı kazanacak.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.