enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

SİNCAN’DA “HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI” KUTLANIYOR

SİNCAN’DA “HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI” KUTLANIYOR

1-7 Haziran arası “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” olarak kutlanıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nda düzenlenen etkinliğe katılarak el emeği ürünler sergisini gezdi. Başkan Ercan’a Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük de eşlik etti. Haziran ayının ilk haftası “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” olarak tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Sincan Belediyesi iş birliği ile Sincan’da muhteşem bir etkinlik gerçekleştirildi.

El Emeği Ürünler Sergilendi

Kursiyerler tarafından bin bir emek verilerek üretilen oyuncaklar, örtüler, takılar, tablolar, seramik ürünler sergilendi. Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sergiyi gezerek kursiyerlerle sohbet etti.  Müzik dinletisi ile kulakların pası silindi. Çeşitli gösterilerin gerçekleştiği etkinlik izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

“Üreticilerin Her Zaman Arkasındayız”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Bu yıl ilkini kutladığımız “Hayat Boyu Öğrenme Haftası”nın hayırlara vesile olmasını dilerim. Kursiyerlerimizin büyük emekler vererek ortaya çıkardığı sergiyi Sincan Kaymakamımız ile gezdik. Bizler üreten belediyecilik anlayışıyla her zaman üreticilerin arkasındayız. Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.