enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Okçuluk Karışık Takımımız Olimpiyatlarda 4. Oldu

Okçuluk Karışık Takımımız Olimpiyatlarda 4. Oldu

2020 Tokyo Olimpiyatları’nda mücadele eden Mete GAZOZ ve Yasemin Ecem ANAGÖZ’den oluşan Klasik Yay Karışık Takımımız, dün sabah tamamladıkları karşılaşmalar sonucu Hollanda’ya 3-5 mağlup olarak Bronz Madalya mücadelesi için Meksika ile eşleşti.

Bronz madalya için Meksika ile eşleşen Milli Takım 2/6 kaybetti ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda ilk defa atılan Klasik Yay Karışık Takımlar kategorisini 4. olarak tamamladı. Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah TOPALOĞLU yayımladığı mesajda; “Bu gururu bizlere yaşatan Mete GAZOZ ve Yasemin Ecem ANAGÖZ ikilisi ile emeği geçen tüm Teknik Ekibimizi tebrik ediyorum…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.