enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

TATİL KANA BULANDI: 46 ÖLÜ 341 YARALI

TATİL KANA BULANDI: 46 ÖLÜ 341 YARALI

Kurban Bayramı tatilu süresince yaşanan kazalarda toplam 46 kişi yaşamını yitirdi, 341 yaralı da hastanelerde tedavi altına alındı. 9 gün olması kararlaştırılan Kurban Bayramı tatilinin sonuna doğru, tatilini şehir dışında geçirenlerin dönüş yolculuğu devam ediyor. Bağlantı noktalarında zaman zaman trafik yoğunluğu ve uzun araç kuyrukları oluşurken, şehirler arası yollarda trafik kazaları da yaşanıyor.

ŞANLIURFA’DA 2 KAZA: 1 ÖLÜ, 10 YARALI

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Hakim Taş yönetimindeki 02 FP 781 plakalı hafif ticari araç, Şanlıurfa- Gaziantep kara yolunun 60. kilometresinde şarampole devrildi. Kazada, Anzilha Taş, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Gülizar, Zehranur ve Müslüm Can Taş, 112 Acil Servis ekiplerince Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şanlıurfa’da Sercan B. idaresindeki 02 AZ 368 plakalı otomobil, Şanlıurfa- Diyarbakır kara yolu Kırbaşı mevkisinde devrildi. Olay yerinden geçen Abdi D’nin kullandığı 63 ACS 474 plakalı otomobil ile Zeynel Abidin G. yönetimindeki 63 K 7494 hafif ticari araç ve sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 42 AYH 31 plakalı otomobil çarpıştı. Yaralanan 8 kişi, sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

AFYONKARAHİSAR’DA 4 KAZA: 1 ÖLÜ, 11 YARALI

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde Deniz Akbalık (21) kontrolündeki 06 CEG 634 plakalı otomobil, Afyonkarahisar- Ankara kara yolu Ümraniye köyü yakınlarında, önce bariyerlere ardından refüje çarptı. Kazada, sürücü ile Hakan Çeri (23) ve Aykut Bozkuş (20) yaralandı. Durumu ağır olan yaralılar, Emirdağ Devlet Hastanesindeki ilk müdahalelerinin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edildi.

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Suzan Er (39) kontrolündeki 20 D 8870 plakalı cip, Dinar-Çivril kara yolu Yapağılı köyü yakınlarında, Muhammet Karaman’ın (34) kullandığı 35 KG 8715 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, cipteki Fuat Er (73) yaşamını yitirdi. Yaralanan sürücüler, ambulanslarla Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde Ercan Eren (38) idaresindeki 20 B 6322 plakalı otomobil, Afyonkarahisar- Konya kara yolu Dereçine beldesi yakınlarında, Yaşar Kuş (50) yönetimindeki traktörle çarpıştı. Kazada, sürücüler ile traktörde bulunan Emine Kuş (74) yaralandı. Yaralılar, Sultandağı Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edildi.

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde, İlhan Demirhan (52) idaresindeki 06 AR 6929 plakalı otomobil, Afyonkarahisar- Antalya kara yolunun 60. kilometresinde devrildi. Kazada, sürücü ile Filiz (45), Ruveyda Elif (24), Beyza Nur (22) ve Ahmet Selim (12) Demirhan yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince çıkarılarak ambulanslarla Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Afyonkarahisar-Antalya kara yolunda kaza nedeniyle aksayan ulaşım, aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından normale döndü.

ADIYAMAN’DA 2 KAZA: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Mehmet Selim Akbolat idaresindeki 46 ABH 820 plakalı minibüs, Nemrut Dağı’ndan Kahta’ya giderken Arsemia yakınlarında şarampole devrildi. Sürücü kaza yerinde öldü, ağır yaralanan aynı aileden 5 kişi Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki müdahalelere rağmen yaralılardan Ayten Akbolat kurtarılamadı. Durumları ağır olan 4 yaralı, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi.

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Samet Ç. idaresindeki 06 FB 0102 plakalı otomobil, Gölbaşı- Kahramanmaraş kara yolu Çağlayancerit yol ayrımında İbrahim Ü. kontrolündeki 31 AEF 824 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler ile otomobillerdeki 2 kişi yaralandı.

KÜTAHYA: 1 ÖLÜ, 6 YARALI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Mehmet A. yönetimindeki 45 FJ 718 plakalı hafif ticari araç, Murat Dağı yolu Dörtdeğirmen köyü yakınlarında İsmail G’nin kullandığı 52 FK 998 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler ile hafif ticari araçtaki Emine ve Şenay A. ile otomobilde bulunan Rabia B, Hüseyin Ö. ve Yaşar K. yaralandı. Sağlık ekiplerince Gediz Devlet Hastanesine kaldırılan Emine A. ile Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Rabia B. kurtarılamadı. Durumu ağır olan 3 yaralının ambulanslarla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

ERZİNCAN: 1 ÖLÜ, 5 YARALI

Erzincan’ın Tercan ilçesinde Mehmet Akif N. (45) kontrolündeki 34 BKM 402 plakalı otomobil, Erzincan’dan Erzurum istikametine giderken Kargın beldesi Sucu Ali kavşağı mevkisinde aynı yönde seyreden Ahmet Faruk S’nin (25) kullandığı 24 FU 689 plakalı traktöre çarparak devrildi. Otomobildeki Muhammed Mehdi N. kaza yerinde hayatını kaybetti. Sürücüler, otomobildeki Zehra N. ve Esma N. ile Berra Ş. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Tercan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Zehra N. ve Esma N. ile Berra Ş, daha sonra Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

ANKARA: 5 YARALI

Ankara’nın Çubuk ilçesinde Alperen Eskiavcı yönetimindeki 34 DPH 529 plakalı otomobil, Çubuk- Şabanözü kara yolu Çankırı Bulvarı’nda, ile Emin Yalçın’ın kullandığı 06 Z 7980 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, sürücü Yalçın ile araçlardaki Gamze ve Emine Taktak ile Melek ve Oğuz Kaan Eskiavcı yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Yalçın, ilk müdahalesinin ardından Ankara Şehir Hastanesine sevk edildi.

KARABÜK: 1 ÖLÜ

Karabük’ün Yenice ilçesinde Erdal Yıldız (35) idaresindeki 67 AAT 651 plakalı kamyonet, Karabük-Yenice kara yolunda direğe çarptı. Sağlık personeli, yaptığı incelemede sürücünün öldüğünü belirledi. Ekiplerce sıkıştığı yerden çıkarılan Yıldız’ın cenazesi, Yenice Devlet Hastanesi morguna götürüldü

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.