enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

TAŞÇI: “ÖKSÜZ KALMIŞ YETİM MAMAK”

27.11.2020
675
A+
A-
TAŞÇI: “ÖKSÜZ KALMIŞ YETİM MAMAK”

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Başkenti Ankara’mızın köklü ilçelerinden olan Mamak ve Mamaklının sorunları ile ilgili, Gelecek Partisi Mamak İlçe Başkanı Hurşit TAŞÇI açıklamalarda bulundu.
Teşkilatlanma çalışmalarına hız veren ve tüm Türkiye’de büyük oranda il ve ilçe başkanlıklarını kuran Gelecek Partisi Mamak’da da çalışmalarına hız verdi.

Her gün sahada olan ve siyasetin temel taşları olan muhtarlara ziyaretler sürdüren TAŞÇI vatandaşların sevinçli ve üzüntülü oldukları anlarda da yine yanlarında bulunuyor. Yarın seçim olacak gibi hazırlandıklarını ve toplumun tüm kesimlerine dokunduklarını söyleyen TAŞÇI yıllardır, Mamak ve Mamaklı’ya doğru düzgün bir hizmet getirilmediğini, öksüz ve yetim kaldığını belirterek şunları söyledi: “Yurdumuz MAMAK. Geçmiş hatalar eksik yatırımlarla hep kenara itilmiş. Ankara, Başkentimizin Doğusunda kalan Anadolu’nun samimi sıcak halkının getirdiği, inandığı, seçtiği kişilerin gereken çalışmayı yapmadığı, geleceğe olan inancını yitirmeyen Anadolu’nun yurdudur. Asla vazgeçmeyeceğiz, hizmet yarışında bölgenin, milletimizin kalkınması için, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için, Gelecek gelişmiş Mamak ilçemiz için, yarınlara GELECEK partisi olarak sizlerle birlikte taşıyacağız inşallah…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.