enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

Ünsal TÜRKELTAN Ayaş AK PARTİ Meclis Üyeliği için başvurdu

Ünsal TÜRKELTAN Ayaş AK PARTİ Meclis Üyeliği için başvurdu

HABER06 / HAKAN ARSLAN – Uzun yıllar AK Parti Ayaş İlçe Başkanlığında görevde bulunan Ünsal Türkeltan meclis üyeliği için müracaatta bulundu.  2014 yılından bu yana Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde; Bu kutlu dava yolunda onur ve gururla AK Parti Ayaş İlçe Başkanlığı Teşkilatında şahsıma verilen pek çok kademe de görevler aldım. Ve bugün itibariyle de nihayetlendirerek gönül hanemizde Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracatımı yapmış bulunmaktayım.

Başta kıymetli İl Başkanımız  Hakan Han ÖZCAN olmak üzere, Yerel Yönetimler Başkanımız Hamdi BALABAN, İlçe Başkanımız Ahmet GÜLERYÜZ, önceki dönem İlçe Başkanımız Sakin GÖKMEN’e, Belediye Başkanımız Mustafa SEZER ve geçtiğimiz aylarda hakkın rahmetine kavuşan kıymetli büyüğümüz, Belediye Başkanımız Burhan DEMİRBAŞ’a canı gönülden teşekkürlerimi sunarım. Şahsıma başvuru sürecinde vermiş oldukları desteklerinden dolayı; desteğiyle güç veren ailem ve siz kıymetli dostlarıma da sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Niyet hayr, akıbet hayr.  Vira Bismillah!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.