enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

YILMAZ ve YALÇIN, CHP Ankara İl Başkanını Ziyaret Etti

06.12.2020
300
A+
A-
YILMAZ ve YALÇIN, CHP Ankara İl Başkanını Ziyaret Etti
Cumhuriyet Halk Partisi Sincan İlçe Başkanı Ömer YILMAZ ve Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa YALÇIN, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Ali Hikmet AKILLI’yı makamında ziyaret ettiler.
Samimi bir havada geçen ziyarette Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa YALÇIN Sincan Şoförler Esnafının sorunlarını ve çözüm yollarını İl Başkanına iletti.
Hemen hemen her kesim ile görüşmelerini sürdüren YALÇIN “herşey şoför esnafımız için, onların sorunu benim sorunum, nereye gidilmesi, kimlerle görüşülmesi gerekiyorsa ben her zaman hazırım…” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Sincan İlçe Başkanı Ömer YILMAZ; “İsa Başkanım Sincan’da çok ciddi faaliyetler yürüten ve şoför esnafının sorunlarını her platformda dile getiren bir yönetici…” dedi. CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet AKILLI da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “şoför esnafımız özellikle bugünlerde çok zor ve sıkıntılı bir süreci yaşamaktadır. Şoför arkadaşlarımızın sorunlarını biliyoruz ve çözüm yolları için yetkililerle istişare halindeyiz…” dedi.  Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.