enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C
PerşembeAz Bulutlu
21°C

350 Kişiye Sıcak Yemek

A+
A-
350 Kişiye Sıcak Yemek

Yıl boyu günde 85 aileye, 3 öğün, ortalama 350 kişilik sıcak yemek dağıtımı yapıyor. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere de gıda yardımı yapıyor. İlçede yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlara yardım eli uzatan Kızılcahamam Belediyesi Aşevi, kapı kapı dolaşıp ikram ettiği 3 çeşit sıcak yemek servisiyle vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor. İlçede bulunan ihtiyaç sahibi aileleri belirledikten sonra kapılarına kadar yemek servisi yapan aşevi personelleri, her sabah başladığı mesaisini öğle saatlerine kadar tamamlayıp yemekleri yardıma muhtaç vatandaşların kapısına kadar ulaştırıyor.

Periyodik aralıklarla gıda mühendislerinin kontrolünden geçen yemekler, aynı zamanda ailenin sağlık durumu dikkate alınarak hazırlanıyor. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam Belediyesi Aşevi olarak yardıma muhtaç vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirtti. Başkan Acar, ”Dar gelirli ailelere yardımda bulunan Aşevimizle vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.